Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aradi Vasas FC ASTRA BRASOV
Normal Tactiek att def
38% Balbezit 62%
57% Spel op eigen helft 43%
1 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 26.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Sampo passt de bal in één keer door. Berbecel rent richting de bal. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amnar verovert de bal door een tackle van achteren. Amnar geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adıgözəlov neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu passt de bal zonder na te denken. Sampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Berbecel schiet op doel. Truşcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Vertonghen geeft een lange en hoge pass. Sampo kopt de bal weg. Amnar heeft problemen om de bal te vangen. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Inworp. Adıgözəlov met de inworp. Sampo is nu in balbezit. Berbecel rent richting de bal. Berbecel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adıgözəlov met de inworp. Sampo rent richting de bal. Sampo haalt uit met een fantastische trap. Berbecel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aradi Vasas FC 64%, ASTRA BRASOV 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aradi Vasas FC - ASTRA BRASOV 0:0

56e minuut.
Adıgözəlov rent richting de bal. Adıgözəlov geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sampo de bal onder controle te krijgen. Sampo draait met de bal, schiet en ... Truşcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aradi Vasas FC - ASTRA BRASOV 0:1

61e minuut.
Truşcă met een harde bal richting middenveld. Adıgözəlov rent richting de bal. Chinţoiu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chinţoiu krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Iscru probeert naar een medespeler te passen. Da Costa met een sublieme pass. Klungelig pakt Dubuś de bal. Berbecel rent richting de bal. Berbecel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aradi Vasas FC - ASTRA BRASOV 0:2

67e minuut.
Rogozneanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogozneanu speelt de bal door. Mulţescu rent richting de bal. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Adıgözəlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ochetan. Ochetan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aradi Vasas FC 49%, ASTRA BRASOV 51%.
Aradi Vasas FC - ASTRA BRASOV 0:2