Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adsebyk fb barsa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 15.8
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Zamfir rent richting de bal. Nică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nică krijgt een gele kaart. Zamfir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamfir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Albulescu is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Iorgulescu ... Strafschop! Iorgulescu krijgt een gele kaart. Albulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ilieş legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
adsebyk - fb barsa 0:1

4e minuut.
Siperco speelt de bal door. Daar is Ghiţulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu met een sublieme pass. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Siminică heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţulescu onderschept slim de pass. Ghiţulescu met een sublieme pass. Siperco is nu in balbezit. Siperco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Idoraş is nu in balbezit. Flocea onderschept slim de pass. Flocea probeert naar een medespeler te passen. Siperco rent richting de bal. Siperco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Mitriţă met een harde bal richting middenveld. Ilieş kopt de bal weg. Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Albulescu rent richting de bal. Albulescu schiet op doel. Atanasiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsebyk 51%, fb barsa 49%.
adsebyk - fb barsa 0:1

65e minuut.
Siperco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pantazescu is nu in balbezit. Ghiţulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghiţulescu krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Ghiţulescu probeert naar een medespeler te passen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arsenie. Arsenie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsebyk 50%, fb barsa 50%.
adsebyk - fb barsa 0:1