Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DariusDinamo fc ASTRA BRASOV
Normal Tactiek att def
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 25.8
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


16e minuut.
Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buculei verovert de bal door een tackle van achteren. Buculei passt de bal zonder na te denken. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Enescu geeft een hoge lob. Inworp. Adıgözəlov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sampo rent richting de bal. Sampo haalt uit met een fantastische trap. Osadici bokst de bal weg.

38e minuut.
Rogozneanu rent richting de bal. Rogozneanu geeft de bal voor. Sampo kopt de bal weg. Dubuś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubuś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Da Costa met een snelle inworp. Adıgözəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adıgözəlov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DariusDinamo fc - ASTRA BRASOV 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DariusDinamo fc 66%, ASTRA BRASOV 34%.
DariusDinamo fc - ASTRA BRASOV 0:1

48e minuut.
Buculei rent richting de bal. Berbecel bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian verovert de bal door een tackle van achteren. Sampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sampo draait met de bal, schiet en ... Osadici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Sampo rent richting de bal. Buculei rent richting de bal. Sampo verovert de bal door een tackle van achteren. Sampo schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Doeltrap. Osadici trapt de bal weg. Adıgözəlov kopt de bal weg. Da Costa rent richting de bal. Da Costa geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DariusDinamo fc 66%, ASTRA BRASOV 34%.
DariusDinamo fc - ASTRA BRASOV 0:1