Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Steaua Bucuresti JR adsebyk
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


22e minuut.
Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu geeft een hoge lob. Nică kopt de bal weg. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie schiet op doel. Vărsatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Ruicu kopt de bal weg. Şelaru rent richting de bal. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu rent richting de bal. Udroiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua Bucuresti JR - adsebyk 1:0

31e minuut.
Vlădoiu onderschept slim de pass. Aron bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlădoiu. Aron raakt geblesseerd tijdens het duel. Aron zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Nică de bal onder controle te krijgen. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aron schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aron krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua Bucuresti JR 52%, adsebyk 48%.
F.C. Steaua Bucuresti JR - adsebyk 1:0

52e minuut.
Aron geeft de bal voor. Răducioiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua Bucuresti JR - adsebyk 1:1

60e minuut.
Aron is nu in balbezit. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Nică schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nică krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Udroiu speelt de bal door. Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu haalt uit met een fantastische trap. Atanasiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Steaua Bucuresti JR - adsebyk 2:1

77e minuut.
Aron onderschept slim de pass. Aron speelt de bal door. Neagoe probeert naar een medespeler te passen. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Steaua Bucuresti JR - adsebyk 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Steaua Bucuresti JR 52%, adsebyk 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Steaua Bucuresti JR - adsebyk 2:2