Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adsebyk F.C. Steaua Bucuresti JR
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Ruicu speelt de bal door. Nică is nu in balbezit. Filantropol speelt de bal door. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu draait met de bal, schiet en ... Atanasiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bârlădeanu speelt de bal door. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe onderschept slim de pass. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu schiet op doel. Vărsatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ruicu is nu in balbezit. Ruicu passt de bal zonder na te denken. Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Iorgulescu de bal onder controle te krijgen. Atanasiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol speelt de bal door. Iorgulescu rent richting de bal. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsebyk 46%, F.C. Steaua Bucuresti JR 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adsebyk - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:0

69e minuut.
Gogean is nu in balbezit. Ruicu verovert de bal door een tackle van achteren. Ruicu geeft een hoge lob. Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
adsebyk - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsebyk 52%, F.C. Steaua Bucuresti JR 48%.
adsebyk - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:1