Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fb barsa ghera 74
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


13e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Stelea begaat een overtreding. Pantazescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pantazescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Albulescu de bal. Albulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Ignat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pantazescu de bal. Rucăreanu onderschept slim de pass. Rucăreanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stelea geeft de bal voor. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Siminică zijn tegenspeler op de grond. Siminică krijgt een gele kaart. Statu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Greavu komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fb barsa - ghera 74 0:1

42e minuut.
Petrisor speelt de bal door. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu passt de bal in één keer door. Ilieş is nu in balbezit. Ilieş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stelea onderschept slim de pass. Ionaş verovert de bal door een tackle van achteren. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Daar is Ignat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ignat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fb barsa 50%, ghera 74 50%.
fb barsa - ghera 74 0:1

59e minuut.
Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasile onderschept slim de pass. Vasile probeert naar een medespeler te passen. Statu rent richting de bal. Statu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Arsenie onderschept slim de pass. Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucăreanu schiet op doel. Ionaş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mitriţă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fb barsa - ghera 74 0:2

82e minuut.
Pantazescu rent richting de bal. Rucăreanu is nu in balbezit. Pantazescu rent richting de bal. Rucăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rucăreanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fb barsa - ghera 74 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fb barsa 57%, ghera 74 43%.
fb barsa - ghera 74 0:3