Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fb barsa Romania1
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Popovici rent richting de bal. Popovici probeert naar een medespeler te passen. Daar is Idoraş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idoraş draait met de bal, schiet en ... Mitriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fb barsa - Romania1 0:1

27e minuut.
Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici onderschept slim de pass. Popovici met een sublieme pass. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fb barsa - Romania1 0:2

30e minuut.
Idoraş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghiţă met een snelle inworp. Popovici is nu in balbezit. Popovici geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Arsenie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Munteanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Popovici rent richting de bal. Popovici geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fb barsa 56%, Romania1 44%.
fb barsa - Romania1 0:2

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zamfir met de inworp. Ilieş geeft de bal voor. Albulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fb barsa - Romania1 1:2

53e minuut.
Popovici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lutuc komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc rent richting de bal. Lutuc passt de bal zonder na te denken. Munteanu is nu in balbezit. Munteanu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pantazescu is nu in balbezit. Popovici onderschept slim de pass. Popovici passt de bal met de wreef. Idoraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Idoraş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fb barsa - Romania1 1:3

63e minuut.
Munteanu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pantazescu de bal onder controle te krijgen. Mureşanu is nu in balbezit. Munteanu onderschept slim de pass. Munteanu geeft de bal voor. Mitriţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Ţigănaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Albulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Albulescu passt de bal in één keer door. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Siminică probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petrisor de bal. Petrisor geeft een hoge lob. Pantazescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantazescu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fb barsa 51%, Romania1 49%.
fb barsa - Romania1 1:3