Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DariusDinamo fc F.C. Steaua Bucuresti JR
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 16.5
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Alui-Gheorghe passt de bal zonder na te denken. Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu haalt uit met een fantastische trap. Osadici maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Daar is Ruicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vânătoru is nu in balbezit. Vânătoru passt de bal met de wreef. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Micu passt de bal in één keer door. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ is nu in balbezit. Petruţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Nicolaescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dosca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Osadici bereikt de bal nog maar net als eerste. Osadici probeert naar een medespeler te passen. Pleşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ onderschept slim de pass. Petruţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DariusDinamo fc 52%, F.C. Steaua Bucuresti JR 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DariusDinamo fc - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:0

54e minuut.
Inworp. Ruicu met een snelle inworp. Filantropol geeft de bal voor. Vlădoiu is nu in balbezit. Vlădoiu haalt uit met een fantastische trap. Osadici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolaescu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Micu de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vlădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlădoiu onderschept slim de pass. Vlădoiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nicolaescu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DariusDinamo fc - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:1

68e minuut.
Osadici speelt de bal door. Pleşca is nu in balbezit. Gămălie rent richting de bal. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca schiet op doel. Vărsatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Osadici onderschept slim de pass. Ruicu is nu in balbezit. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DariusDinamo fc 42%, F.C. Steaua Bucuresti JR 58%.
DariusDinamo fc - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:1