Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aradi Vasas FC adsebyk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Mulţescu speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan speelt de bal door. Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Aron de bal onder controle te krijgen. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu passt de bal met de wreef. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Siperco verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţulescu is nu in balbezit. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu is nu in balbezit. Ghiţulescu schiet op doel. Truşcă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aradi Vasas FC - adsebyk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aradi Vasas FC 42%, adsebyk 58%.
Aradi Vasas FC - adsebyk 0:1

53e minuut.
Neagoe met een sublieme pass. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea geeft een lange en hoge pass. Siperco is nu in balbezit. Siperco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Vrabie geeft een lange en hoge pass. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe geeft een lange en hoge pass. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ... Truşcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Vrabie rent richting de bal. Vrabie geeft de bal voor. Iscru probeert de bal aan de voet te houden. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aradi Vasas FC 56%, adsebyk 44%.
Aradi Vasas FC - adsebyk 0:1