Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
adsebyk Aradi Vasas FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Siperco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bârlădeanu is nu in balbezit. Siperco is nu in balbezit. Siperco schiet op doel. Na een snelle pass probeert Amnar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
adsebyk - Aradi Vasas FC 1:0

8e minuut.
Şelaru is nu in balbezit. Chinţoiu rent richting de bal. Chinţoiu probeert naar een medespeler te passen. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aron geeft de bal voor. Chinţoiu rent richting de bal. Inworp. Chinţoiu met een snelle inworp. Ochetan geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adsebyk - Aradi Vasas FC 1:1

25e minuut.
Flocea geeft een hoge lob. Bârlădeanu kopt de bal weg. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco onderschept slim de pass. Siperco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Klungelig pakt Aron de bal. Becali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aron. Aron krijgt een gele kaart. Becali raakt geblesseerd tijdens het duel. Becali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Iorgulescu de bal. Târşitu rent richting de bal. Târşitu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Mulţescu is nu in balbezit. Mulţescu probeert naar een medespeler te passen. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu onderschept slim de pass. Târşitu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ahilie geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
adsebyk - Aradi Vasas FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsebyk 60%, Aradi Vasas FC 40%.
adsebyk - Aradi Vasas FC 1:2

67e minuut.
Cazangiu passt de bal met de wreef. Târşitu is nu in balbezit. Iorgulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu onderschept slim de pass. Târşitu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bârlădeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bârlădeanu probeert naar een medespeler te passen. Siperco rent richting de bal. Siperco draait met de bal, schiet en ... Truşcă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
adsebyk - Aradi Vasas FC 2:2

88e minuut.
Iorgulescu geeft een hoge lob. Inworp. Ahilie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: adsebyk 60%, Aradi Vasas FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
adsebyk - Aradi Vasas FC 2:2