Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ghera 74 ASTRA BRASOV
Normal Tactiek att def
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 31.7
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen average


17e minuut.
Da Costa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Minciună de bal. Sampo is nu in balbezit. Sampo haalt uit met een fantastische trap. Purcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ignat kopt de bal weg. Adıgözəlov probeert de bal aan de voet te houden. Greavu rent richting de bal. Sampo onderschept slim de pass. Sampo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sampo onderschept slim de pass. Sampo passt de bal zonder na te denken. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel. Purcaru maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Arsenescu passt de bal in één keer door. Adıgözəlov probeert naar een medespeler te passen. Vertonghen rent richting de bal. Stelea is nu in balbezit. Stelea geeft een hoge lob. Dolorier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dolorier probeert naar een medespeler te passen. Sampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenescu begaat een overtreding. Sampo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Norra bereikt de bal nog maar net als eerste. Norra geeft een lange en hoge pass. Duţă probeert de bal aan de voet te houden. Dubuś is nu in balbezit. Dubuś schiet op doel. Purcaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Adıgözəlov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghera 74 48%, ASTRA BRASOV 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghera 74 - ASTRA BRASOV 0:0

53e minuut.
Sampo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

70e minuut.
Brizuela is nu in balbezit. Da Costa probeert naar een medespeler te passen. Arsenescu rent richting de bal. Dubuś onderschept slim de pass. Dubuś draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Da Costa met een sublieme pass. Dubuś is nu in balbezit. Arsenescu begaat een overtreding. Dubuś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Da Costa wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rogozneanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogozneanu geeft de bal voor. Da Costa rent richting de bal. Dubuś rent richting de bal. Dubuś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ghera 74 53%, ASTRA BRASOV 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ghera 74 - ASTRA BRASOV 0:0