Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romania1 F.C. Steaua Bucuresti JR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Dobre met de inworp. Clondescu kan de bal niet met de borst controleren. Clondescu probeert naar een medespeler te passen. Idoraş rent richting de bal. Idoraş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Udroiu rent richting de bal. Dobre verovert de bal door een tackle van achteren. Clondescu rent richting de bal. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Popovici met een sublieme pass. Idoraş rent richting de bal. Ruicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruicu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Boca rent richting de bal. Ruicu is nu in balbezit. Ruicu geeft een hoge lob. Vlădoiu kan de bal niet met de borst controleren. Vlădoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Romania1 - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romania1 57%, F.C. Steaua Bucuresti JR 43%.
Romania1 - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:1

64e minuut.
Munteanu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Gămălie de bal onder controle te krijgen. Alui-Gheorghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gămălie is nu in balbezit. Popovici is nu in balbezit. Ruicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popovici verovert de bal door een tackle van achteren. Popovici draait met de bal, schiet en ... Vărsatu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Alui-Gheorghe rent richting de bal. Popovici bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alui-Gheorghe. Alui-Gheorghe krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Alui-Gheorghe met de inworp. Dosca probeert de bal met de borst te controleren. Dosca geeft een lange en hoge pass. Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Popovici rent richting de bal. Popovici geeft een hoge lob. Alui-Gheorghe controleert de bal met de borst. Vlădoiu rent richting de bal. Vlădoiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ruicu is nu in balbezit. Ruicu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Negruţ de bal. Vlădoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Vlădoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dobre rent richting de bal. Dobre geeft een lange en hoge pass. Răducioiu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Idoraş is nu in balbezit. Idoraş schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romania1 32%, F.C. Steaua Bucuresti JR 68%.
Romania1 - F.C. Steaua Bucuresti JR 0:1