Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aradi Vasas FC ghera 74
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucăreanu onderschept slim de pass. Rucăreanu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Truşcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Amnar kopt de bal weg. Greavu is nu in balbezit. Mulţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Chitaru verovert de bal door een tackle van achteren. Chitaru probeert naar een medespeler te passen. Mulţescu rent richting de bal. Rucăreanu onderschept slim de pass. Rucăreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ignat met een sublieme pass. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitaru rent richting de bal. Stelea onderschept slim de pass. Stelea geeft de bal voor. Truşcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cazangiu rent richting de bal. Rucăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Iscru met een sublieme pass. Târşitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu schiet op doel. Purcaru bokst de bal weg.

23e minuut.
Duţă geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chinţoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becali onderschept slim de pass. Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Statu de bal. Statu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rucăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Cazangiu rent richting de bal. Rucăreanu maakt een afschuwelijke overtreding. Rucăreanu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Carol heeft problemen om de bal te vangen. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu geeft een hoge lob. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aradi Vasas FC - ghera 74 1:0

43e minuut.
Ignat is nu in balbezit. Ignat geeft een hoge lob. Chitaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Târşitu de bal. Târşitu haalt uit met een fantastische trap. Purcaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aradi Vasas FC 70%, ghera 74 30%.
Aradi Vasas FC - ghera 74 1:0

57e minuut.
Becali geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stelea met een snelle inworp. Rucăreanu rent richting de bal. Rucăreanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Arsenescu speelt de bal door. Târşitu is nu in balbezit. Carol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carol krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ignat met een sublieme pass. Stelea speelt de bal door. Klungelig pakt Statu de bal. Rucăreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucăreanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Târşitu is nu in balbezit. Târşitu haalt uit met een fantastische trap. Purcaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Chinţoiu is nu in balbezit. Carol rent richting de bal. Carol geeft een lange en hoge pass. Becali rent richting de bal. Becali schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aradi Vasas FC 58%, ghera 74 42%.
Aradi Vasas FC - ghera 74 1:0