Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DariusDinamo fc adsebyk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Osadici geeft een hoge lob. Vrabie is nu in balbezit. Vrabie speelt de bal door. Siperco is nu in balbezit. Siperco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DariusDinamo fc - adsebyk 0:1

10e minuut.
Buculei probeert naar een medespeler te passen. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca passt de bal in één keer door. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DariusDinamo fc - adsebyk 1:1

16e minuut.
Atanasiu met een sublieme pass. Micu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru rent richting de bal. Micu onderschept slim de pass. Micu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Flocea is nu in balbezit. Demirian verovert de bal door een tackle van achteren. Demirian speelt de bal door. Siperco is nu in balbezit. Siperco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Şelaru is nu in balbezit. Osadici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şelaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Neagoe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Enescu de bal. Siperco rent richting de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DariusDinamo fc 49%, adsebyk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DariusDinamo fc - adsebyk 1:1

49e minuut.
Ghiţulescu rent richting de bal. Micu onderschept slim de pass. Micu passt de bal met de wreef. Buculei rent richting de bal. Buculei geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Simoiu speelt de bal door. Ghiţulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Siperco rent richting de bal. Siperco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Oţelea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buculei met een snelle inworp. Petruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Aron passt de bal in één keer door. Ghiţulescu rent richting de bal. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiţulescu rent richting de bal. Ghiţulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DariusDinamo fc 55%, adsebyk 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DariusDinamo fc - adsebyk 1:1