Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Filiasi mihnea club
541 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.6 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Gherea speelt de bal door. Buclea is nu in balbezit. Buclea passt de bal zonder na te denken. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Buclea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Paranghel de bal. Zahiu rent richting de bal. Zahiu schiet op doel. Cruceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Filiasi - mihnea club 1:0

13e minuut.
Stefanescu-Prodanovici passt de bal zonder na te denken. Macri rent richting de bal. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Cruceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Filiasi - mihnea club 2:0

25e minuut.
Klungelig pakt Gordea de bal. Perdigón rent richting de bal. Perdigón geeft de bal voor. Lenôtre is nu in balbezit. Lenôtre geeft een hoge lob. Cruceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Stefanescu-Prodanovici passt de bal in één keer door. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei passt de bal in één keer door. Zahiu rent richting de bal. Zahiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Zahiu speelt de bal door. Amariei is nu in balbezit. Deaconescu is nu in balbezit. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea verovert de bal door een tackle van achteren. Buclea met een sublieme pass. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Filiasi 35%, mihnea club 65%.
FC Filiasi - mihnea club 2:0

49e minuut.
Mălăiescu met de inworp. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macri. Buclea raakt geblesseerd tijdens het duel. Buclea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cruceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Solomon heeft problemen om de bal te vangen. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Filiasi - mihnea club 3:0

52e minuut.
Chirilă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gherea de bal onder controle te krijgen. Amariei rent richting de bal. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu passt de bal met de wreef. Buclea speelt de bal door. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. Cruceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Prunea kopt de bal weg. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Paranghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Paranghel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gherea kopt de bal weg. Pinillos Caro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meleşteu begaat een overtreding. Pinillos Caro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pinillos Caro kan niet meer verder spelen. Pérez Villarroya komt het veld opgelopen. Stefanescu-Prodanovici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zahiu springt en kopt de bal. Cruceanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Filiasi - mihnea club 4:0

72e minuut.
Gherea passt de bal in één keer door. Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei onderschept slim de pass. Buclea rent richting de bal. Buclea geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Xereu geeft de bal voor. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel. Daar is Solomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Filiasi 27%, mihnea club 73%.
FC Filiasi - mihnea club 4:0