Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc orlesti csinter cliceni
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


16e minuut.
Grecu probeert naar een medespeler te passen. Grecescu is nu in balbezit. Theodorescu begaat een overtreding. Theodorescu krijgt een gele kaart. Grecescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

18e minuut.
Codrea kopt de bal weg. Bucătaru kan de bal niet met de borst controleren. Grecu is nu in balbezit. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Klungelig pakt Băcilă de bal. Băcilă passt de bal in één keer door. Codrea speelt de bal door. Pufleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pufleanu schiet op doel. Toader kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc orlesti - csinter cliceni 1:0

27e minuut.
Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Breahna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bucătaru met een snel genomen vrije trap. Pufleanu kan de bal niet met de borst controleren. Pufleanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc orlesti - csinter cliceni 2:0

31e minuut.
Codrea passt de bal in één keer door. Alexa heeft problemen om de bal te vangen. Breahna verovert de bal door een tackle van achteren. Breahna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc orlesti - csinter cliceni 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc orlesti 47%, csinter cliceni 53%.
fc orlesti - csinter cliceni 3:0

49e minuut.
Pufleanu haalt uit met een fantastische trap. Daar is Jelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna onderschept slim de pass. Breahna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea geeft een lange en hoge pass. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc orlesti - csinter cliceni 4:0

61e minuut.
Grecu onderschept slim de pass. Grecu speelt de bal door. Chiş rent richting de bal. Breahna bereikt de bal nog maar net als eerste. Breahna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Hâldan rent richting de bal. Breahna verovert de bal door een tackle van achteren. Breahna passt de bal in één keer door. Pufleanu is nu in balbezit. Pufleanu schiet op doel. Toader bokst de bal weg.

79e minuut.
Grecescu probeert de bal aan de voet te houden. Grecescu passt de bal in één keer door. Hâldan rent richting de bal. Pufleanu rent richting de bal. Pufleanu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Grecescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grecu is nu in balbezit. Grecu geeft een hoge lob. Randa bokst de bal weg. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc orlesti - csinter cliceni 4:1

85e minuut.
Roşca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Căruţaşu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc orlesti 29%, csinter cliceni 71%.
fc orlesti - csinter cliceni 4:1