Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc orlesti FC Filiasi
Normal Tactiek 541
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31.1
weak Schieten average
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Perdigón is nu in balbezit. Perdigón geeft een lange en hoge pass. Turtă is nu in balbezit. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Doeltrap. Randa trapt de bal weg. Stefanescu-Prodanovici met een sublieme pass. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bucătaru rent richting de bal. Buclea verovert de bal door een tackle van achteren. Buclea met een sublieme pass. Zahiu rent richting de bal. Zahiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc orlesti - FC Filiasi 0:1

27e minuut.
Breahna rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanescu-Prodanovici met een sublieme pass. Daar is Amariei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amariei draait met de bal, schiet en ... Randa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Stefanescu-Prodanovici rent richting de bal. Stefanescu-Prodanovici probeert naar een medespeler te passen. Zahiu rent richting de bal. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Turtă de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc orlesti - FC Filiasi 0:2

35e minuut.
Amariei rent richting de bal. Codrea onderschept slim de pass. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu draait met de bal, schiet en ... Randa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Buclea onderschept slim de pass. Buclea met een sublieme pass. Amariei is nu in balbezit. Zahiu rent richting de bal. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc orlesti - FC Filiasi 0:3

44e minuut.
Bucătaru is nu in balbezit. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucătaru begaat een overtreding. Bucătaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc orlesti 67%, FC Filiasi 33%.
fc orlesti - FC Filiasi 0:3

54e minuut.
Perdigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigón geeft een hoge lob. Turtă is nu in balbezit. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Amariei onderschept slim de pass. Codrea rent richting de bal. Amariei begaat een overtreding. Codrea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

82e minuut.
Pinillos Caro neemt vlug de vrije trap. Zahiu heeft problemen om de bal te vangen. Grecescu rent richting de bal. Zahiu onderschept slim de pass. Zahiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc orlesti 57%, FC Filiasi 43%.
fc orlesti - FC Filiasi 0:3