Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihnea club csinter cliceni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Hâldan is nu in balbezit. Grecu is nu in balbezit. Grecu passt de bal zonder na te denken. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu schiet op doel. Paal! Cruceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gherea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Theodorescu de bal. Theodorescu met een sublieme pass. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei schiet op doel. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Deaconescu geeft de bal voor. Doroftei is nu in balbezit. Alexa begaat een overtreding. Doroftei moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Doroftei kan niet meer verder spelen. Meleşteu komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu speelt de bal door. Solomon rent richting de bal. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Cruceanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihnea club 51%, csinter cliceni 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mihnea club - csinter cliceni 0:0

61e minuut.
Cruceanu trapt de bal weg van het doel. Gordea rent richting de bal. Gordea probeert naar een medespeler te passen. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Mitriţă kan de bal niet met de borst controleren. Hâldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă geeft een lange en hoge pass. Mulţescu verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gherea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitriţă rent richting de bal. Hâldan begaat een overtreding. Hâldan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihnea club 45%, csinter cliceni 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mihnea club - csinter cliceni 0:0