Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alba Mafia Neagră
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 20.5
hopeless Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Stolojan speelt de bal door. Inworp. Ciocan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becali is nu in balbezit. Becali geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alba - Mafia Neagră 0:1

15e minuut.
Caramarin probeert de bal aan de voet te houden. Caramarin passt de bal in één keer door. Grămadă is nu in balbezit. Marius onderschept slim de pass. Marius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hilă rent richting de bal. Alexandrescu is nu in balbezit. Alexandrescu passt de bal in één keer door. Basarab rent richting de bal. Basarab schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bădescu geeft een hoge lob. Stolojan rent richting de bal. Jerpelea is nu in balbezit. Stolojan verovert de bal door een tackle van achteren. Stolojan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Hilă geeft een hoge lob. Metea probeert de bal met de borst te controleren. Becali is nu in balbezit. Becali geeft een lange en hoge pass. Marius probeert de bal aan de voet te houden. Covrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal in één keer door. Stolojan is nu in balbezit. Basarab rent richting de bal. Basarab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Basarab rent richting de bal. Caramarin onderschept slim de pass. Caramarin passt de bal met de wreef. Marius rent richting de bal. Marius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alba - Mafia Neagră 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alba 57%, Mafia Neagră 43%.
Alba - Mafia Neagră 0:2

50e minuut.
Năstase bereikt de bal nog maar net als eerste. Nică verovert de bal door een tackle van achteren. Nică probeert naar een medespeler te passen. Marius is nu in balbezit. Marius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Daar is Jerpelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hilă rent richting de bal. Hilă speelt de bal door. Marius bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Jerpelea heeft problemen om de bal te vangen. Basarab is nu in balbezit. Basarab passt de bal met de wreef. Marius rent richting de bal. Marius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Alexandrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstase rent richting de bal. Bostan onderschept slim de pass. Bostan haalt uit met een fantastische trap. Covrig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Grămadă geeft de bal voor. Inworp. Becali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bostan geeft een lange en hoge pass. Marius probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alba 61%, Mafia Neagră 39%.
Alba - Mafia Neagră 0:2