Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mafia Neagră FC 6C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Hilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladu rent richting de bal. Hilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vladu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vladu kan niet meer verder spelen. Cristinel komt het veld opgelopen. Oasenegre zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Neagră - FC 6C 0:1

11e minuut.
Hilă rent richting de bal. Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Hilă begaat een overtreding. Hilă krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Klungelig pakt Becali de bal. Zamfirescu begaat een overtreding. Becali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Galdea met een snel genomen vrije trap. Marius rent richting de bal. Marius schiet op doel. Pîrvu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stănescu bokst de bal weg. Stănescu speelt de bal door. Cristinel kopt de bal weg. Matei heeft problemen om de bal te vangen. Matei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Neagră - FC 6C 0:2

23e minuut.
Puchici geeft een lange en hoge pass. Nică rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puchici. Nică is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Matei rent richting de bal. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Cristinel is nu in balbezit. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Prunariu passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Neagră - FC 6C 0:3

41e minuut.
Galdea probeert naar een medespeler te passen. Bostan met een sublieme pass. Sandu rent richting de bal. Marius onderschept slim de pass. Marius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mafia Neagră 34%, FC 6C 66%.
Mafia Neagră - FC 6C 0:3

50e minuut.
Negruţ geeft de bal voor. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel passt de bal zonder na te denken. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

75e minuut.
Marius is nu in balbezit. Sandu is nu in balbezit. Marius onderschept slim de pass. Marius draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pîrvu de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mafia Neagră - FC 6C 1:3

82e minuut.
Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pîrvu geeft de bal voor. Inworp. Nică met de inworp. Bostan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mafia Neagră 47%, FC 6C 53%.
Mafia Neagră - FC 6C 1:3