Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihnea club miklos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Gherea geeft de bal voor. Pârvulescu is nu in balbezit. Met opzet legt Doroftei zijn tegenspeler op de grond. Doroftei krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Gherea rent richting de bal. Alexe probeert naar een medespeler te passen. Macri is nu in balbezit. Papuc onderschept slim de pass. Papuc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Alexe is nu in balbezit. Mitriţă onderschept slim de pass. Mitriţă speelt de bal door. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei schiet op doel. Mihu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
mihnea club - miklos 1:0

16e minuut.
Udişteanu probeert naar een medespeler te passen. Macri is nu in balbezit. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Papuc is nu in balbezit. Papuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Deaconescu geeft een hoge lob. Pârvulescu is nu in balbezit. Prunea maakt een afschuwelijke overtreding. Prunea krijgt een gele kaart. Pârvulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Pârvulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Papuc is nu in balbezit. Papuc haalt uit met een fantastische trap. Cruceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Solomon bereikt de bal nog maar net als eerste. Solomon probeert naar een medespeler te passen. Gherea probeert naar een medespeler te passen. Doroftei rent richting de bal. Doroftei haalt uit met een fantastische trap. Mihu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihnea club 44%, miklos 56%.
mihnea club - miklos 1:0

67e minuut.
Petre speelt de bal door. Solomon rent richting de bal. Bica verovert de bal door een tackle van achteren. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihnea club 59%, miklos 41%.
mihnea club - miklos 1:0