Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihnea club Mafia Neagră
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Nică geeft de bal voor. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea is nu in balbezit. Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Galdea rent richting de bal. Mitriţă verovert de bal door een tackle van achteren. Mitriţă met een sublieme pass. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mihnea club - Mafia Neagră 1:0

21e minuut.
Gherea onderschept slim de pass. Gherea met een sublieme pass. Doroftei is nu in balbezit. Doroftei schiet op doel. Prunariu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Nică is nu in balbezit. Nică geeft een hoge lob. Bostan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marius is nu in balbezit. Marius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Solomovici rent richting de bal. Bostan verovert de bal door een tackle van achteren. Bostan passt de bal in één keer door. Marius is nu in balbezit. Marius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Gherghe speelt de bal door. Daar is Ciocan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei haalt uit met een fantastische trap. Moldoveanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mihnea club - Mafia Neagră 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihnea club 45%, Mafia Neagră 55%.
mihnea club - Mafia Neagră 2:0

55e minuut.
Marius rent richting de bal. Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marius verovert de bal door een tackle van achteren. Marius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Solomon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mihnea club - Mafia Neagră 2:1

57e minuut.
Doroftei speelt de bal door. Mitriţă is nu in balbezit. Hilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hilă krijgt een gele kaart. Mitriţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitriţă komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hilă speelt de bal door. Doroftei rent richting de bal. Prunariu rent richting de bal. Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihnea club 43%, Mafia Neagră 57%.
mihnea club - Mafia Neagră 2:1