Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-06 17:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050 [del]
  • Stadion: Alba Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2983
Alba csinter cliceni
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal in één keer door. Grămadă rent richting de bal. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Basarab speelt de bal door. Ciora rent richting de bal. Ciora probeert naar een medespeler te passen. Basarab rent richting de bal. Basarab geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Alba - csinter cliceni 1:0

17e minuut.
Alexandrescu geeft een lange en hoge pass. Stolojan kopt de bal weg. Daar is Alexa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basarab rent richting de bal. Basarab schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alba 42%, csinter cliceni 58%.
Alba - csinter cliceni 1:0

71e minuut.
Alexandrescu geeft de bal voor. Ciora is nu in balbezit. Chiş is nu in balbezit. Chiş geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ciora de bal onder controle te krijgen. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stolojan probeert de bal met de borst te controleren. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Stolojan rent richting de bal. Stolojan schiet op doel. Chiş kopt de bal weg. Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolojan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ivan rent richting de bal. Ivan geeft de bal voor. Hâldan kopt de bal weg. Klungelig pakt Grecu de bal. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Alba - csinter cliceni 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alba 54%, csinter cliceni 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Alba - csinter cliceni 1:1