Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihnea club FC 6C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 14.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Matei rent richting de bal. Vladu rent richting de bal. Matei rent richting de bal. Vladu is nu in balbezit. Vladu draait met de bal, schiet en ... Cruceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sandu trapt de bal weg. Dorobanţu is nu in balbezit. Dorobanţu met een sublieme pass. Matei heeft problemen om de bal te vangen. Matei draait met de bal, schiet en ... Paal! Cruceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Solomovici heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Doroftei bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu is nu in balbezit. Doroftei verovert de bal door een tackle van achteren. Doroftei draait met de bal, schiet en ... Stănescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mihnea club - FC 6C 1:0

40e minuut.
Deaconescu met een sublieme pass. Gordea met een sublieme pass. Negruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Doroftei onderschept slim de pass. Doroftei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihnea club 54%, FC 6C 46%.
mihnea club - FC 6C 1:0

61e minuut.
Puchici is nu in balbezit. Gordea onderschept slim de pass. Gordea passt de bal in één keer door. Mitriţă is nu in balbezit. Mitriţă haalt uit met een fantastische trap. Stănescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Macri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorobanţu is nu in balbezit. Macri begaat een overtreding. Dorobanţu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vladu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Duţă met de inworp. Vladu met een sublieme pass. Matei bereikt de bal nog maar net als eerste. Matei draait met de bal, schiet en ... Cruceanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihnea club 56%, FC 6C 44%.
mihnea club - FC 6C 1:0