Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Filiasi FC 6C
541 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Negruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei geeft een hoge lob. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Filiasi - FC 6C 1:0

17e minuut.
Dorobanţu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pérez Villarroya de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dorobanţu zal de hoekschop nemen. Daar is Matei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moceanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Ţonea is nu in balbezit. Oasenegre verovert de bal door een tackle van achteren. Oasenegre passt de bal met de wreef. Matei is nu in balbezit. Matei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Oasenegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei probeert naar een medespeler te passen. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Filiasi - FC 6C 2:0

23e minuut.
Mălăiescu onderschept slim de pass. Mălăiescu speelt de bal door. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. Stănescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Filiasi - FC 6C 3:0

33e minuut.
Ţonea speelt de bal door. Zahiu is nu in balbezit. Pîrvu verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei is nu in balbezit. Amariei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Filiasi - FC 6C 4:0

35e minuut.
Vladu rent richting de bal. Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei speelt de bal door. Zahiu is nu in balbezit. Zahiu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Filiasi 40%, FC 6C 60%.
FC Filiasi - FC 6C 4:0

54e minuut.
Perdigón is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Negruţ met de inworp. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorobanţu geeft een hoge lob. Moceanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inworp. Duţă met de inworp. Amariei heeft problemen om de bal te vangen. Vladu is nu in balbezit. Vladu haalt uit met een fantastische trap. Moceanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandu rent richting de bal. Zahiu onderschept slim de pass. Amariei is nu in balbezit. Amariei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Buclea onderschept slim de pass. Buclea passt de bal zonder na te denken. Sandu kan de bal niet met de borst controleren. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ţonea is nu in balbezit. Ţonea geeft de bal voor. Pîrvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu verovert de bal door een tackle van achteren. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Filiasi 49%, FC 6C 51%.
FC Filiasi - FC 6C 4:0