Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F.R.-CLUJ Sierra Nevada
SRS Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 17.4
adequate Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Florian onderschept slim de pass. Florian met een sublieme pass. Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu haalt uit met een fantastische trap. Tâlvan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.R.-CLUJ - Sierra Nevada 1:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sârbu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihliuc kan de bal niet met de borst controleren. Mihliuc geeft een hoge lob. Chiricheş probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Guşeilă met een snelle inworp. Zancu geeft de bal voor. Florian maakt een snoekduik en kopt de bal. Tâlvan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu is nu in balbezit. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu onderschept slim de pass. Zancu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bradu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ploeşteanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Bradu met een sublieme pass. Andrieş met een sublieme pass. Chiricheş speelt de bal door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Zancu rent richting de bal. Zancu passt de bal zonder na te denken. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. Tâlvan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Mătăsaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filip komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.R.-CLUJ 38%, Sierra Nevada 62%.
C.F.R.-CLUJ - Sierra Nevada 1:0

65e minuut.
Andrieş met een sublieme pass. Inworp. Sârbu met de inworp. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă geeft een hoge lob. Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu passt de bal zonder na te denken. Zancu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Varga speelt de bal door. Rudeanu is nu in balbezit. Rudeanu passt de bal zonder na te denken. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rudeanu passt de bal met de wreef. Florian rent richting de bal. Florian passt de bal met de wreef. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Atanasiu rent richting de bal. Guşeilă is nu in balbezit. Guşeilă met een sublieme pass. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Corpodean probeert de bal aan de voet te houden. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu passt de bal in één keer door. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Bitang met een sublieme pass. Zancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu passt de bal met de wreef. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.R.-CLUJ - Sierra Nevada 2:0

87e minuut.
Varga geeft een lange en hoge pass. Atanasiu kopt de bal weg. Corpodean probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Florian is nu in balbezit. Florian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.R.-CLUJ 35%, Sierra Nevada 65%.
C.F.R.-CLUJ - Sierra Nevada 2:0