Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boys are back in town F.C. Atletico Galati
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Bărbat met een sublieme pass. Mihuţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Săndiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Stolojan de bal. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ probeert naar een medespeler te passen. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Domide is nu in balbezit. Şerbănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Şerbănescu met een sublieme pass. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Preda rent richting de bal. Preda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nicoliţă de bal. Nasolu is nu in balbezit. Nasolu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boys are back in town 51%, F.C. Atletico Galati 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boys are back in town - F.C. Atletico Galati 0:0

48e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci speelt de bal door. Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Boys are back in town - F.C. Atletico Galati 0:1

79e minuut.
Agăfiţei met een sublieme pass. Curtean is nu in balbezit. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă haalt uit met een fantastische trap. Mielcioiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Balaci passt de bal met de wreef. Nasolu is nu in balbezit. Tilea rent richting de bal. Nasolu verovert de bal door een tackle van achteren. Nasolu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boys are back in town 63%, F.C. Atletico Galati 37%.
Boys are back in town - F.C. Atletico Galati 0:1