Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sillviu2 F.C. Atletico Galati
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerbănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghica. Ghica krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Ghica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scamă bereikt de bal nog maar net als eerste. Scamă speelt de bal door. Iacomi rent richting de bal. Iacomi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Postoacă speelt de bal door. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... Calu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Calu probeert naar een medespeler te passen. Obrejan kopt de bal weg. Klungelig pakt Postoacă de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap. Calu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Ghica probeert naar een medespeler te passen. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache passt de bal met de wreef. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mihuţ is nu in balbezit. Mihuţ passt de bal met de wreef. Daar is Iacomi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacomi haalt uit met een fantastische trap. Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
sillviu2 - F.C. Atletico Galati 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sillviu2 30%, F.C. Atletico Galati 70%.
sillviu2 - F.C. Atletico Galati 0:1

52e minuut.
Andrei trapt de bal weg. Pantilimon kopt de bal weg. Lucescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Postoacă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sillviu2 - F.C. Atletico Galati 1:1

58e minuut.
Andrei met een sublieme pass. Daar is Pantilimon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghica probeert naar een medespeler te passen. Tudorache heeft problemen om de bal te vangen. Tudorache geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Murgu is nu in balbezit. Murgu probeert naar een medespeler te passen. Pantilimon rent richting de bal. Postoacă rent richting de bal. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Andrei trapt de bal weg. Atasie kopt de bal weg. Klungelig pakt Postoacă de bal. Postoacă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bărbat geeft een lange en hoge pass. Obrejan rent richting de bal. Obrejan passt de bal met de wreef. Postoacă rent richting de bal. Postoacă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sillviu2 50%, F.C. Atletico Galati 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sillviu2 - F.C. Atletico Galati 1:1