Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sierra Nevada sillviu2
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Bitang rent richting de bal. Murgu begaat een overtreding. Bitang raakt geblesseerd tijdens het duel. Sârbu wilt de vrije trap nemen. Daar is Andrei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Obrejan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miron met de inworp. Petre rent richting de bal. Petre geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Obrejan is nu in balbezit. Mihliuc onderschept slim de pass. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap. Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - sillviu2 1:0

19e minuut.
Postoacă speelt de bal door. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu onderschept slim de pass. Ploeşteanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Andrei de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Labiş geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petre met een snelle inworp. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mihliuc kopt de bal weg. Ghica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - sillviu2 2:0

36e minuut.
Atanasiu geeft een lange en hoge pass. Petre is nu in balbezit. Petre probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tudorache speelt de bal door. Obrejan is nu in balbezit. Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sierra Nevada 41%, sillviu2 59%.
Sierra Nevada - sillviu2 2:0

56e minuut.
Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş geeft de bal voor. Postoacă is nu in balbezit. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mătăsaru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filip komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Miron bereikt de bal nog maar net als eerste. Miron probeert naar een medespeler te passen. Ploeşteanu rent richting de bal. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sierra Nevada 47%, sillviu2 53%.
Sierra Nevada - sillviu2 2:0