Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F.R.-CLUJ sillviu2
SRS Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 18.2
redelijk Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Daar is Bărbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian rent richting de bal. Florian passt de bal zonder na te denken. Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu schiet op doel. Grecescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Atasie met de inworp. Ghica bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghica passt de bal in één keer door. Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Lăscărescu is nu in balbezit. Lăscărescu speelt de bal door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş geeft een lange en hoge pass. Andrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian onderschept slim de pass. Florian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiricheş verovert de bal door een tackle van achteren. Chiricheş passt de bal in één keer door. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian haalt uit met een fantastische trap. Grecescu bokst de bal weg.

40e minuut.
Andrei is nu in balbezit. Andrei geeft een lange en hoge pass. Postoacă is nu in balbezit. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.R.-CLUJ 49%, sillviu2 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.F.R.-CLUJ - sillviu2 0:0

46e minuut.
Dracula komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Obrejan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chiricheş met de inworp. Dracula is nu in balbezit. Dracula haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ghica passt de bal in één keer door. Lăscărescu speelt de bal door. Florian bereikt de bal nog maar net als eerste. Zancu is nu in balbezit. Zancu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zancu kopt de bal weg. Ghica heeft problemen om de bal te vangen. Florian begaat een overtreding. Florian krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.R.-CLUJ - sillviu2 1:0

68e minuut.
Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş met een sublieme pass. Florian heeft problemen om de bal te vangen. Dracula rent richting de bal. Dracula draait met de bal, schiet en ... Grecescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Florian heeft problemen om de bal te vangen. Florian passt de bal zonder na te denken. Dracula is nu in balbezit. Dracula haalt uit met een fantastische trap. Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zancu is nu in balbezit. Zancu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Florian de bal. Florian draait met de bal, schiet en ... Grecescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.R.-CLUJ - sillviu2 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.R.-CLUJ 37%, sillviu2 63%.
C.F.R.-CLUJ - sillviu2 2:0