Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sierra Nevada F.C. Atletico Galati
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Şerbănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Şerbănescu met een sublieme pass. Corpodean is nu in balbezit. László rent richting de bal. László haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Dodos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodos probeert naar een medespeler te passen. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu schiet op doel. Calu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - F.C. Atletico Galati 1:0

20e minuut.
Şerbănescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc speelt de bal door. Ploeşteanu rent richting de bal. Ploeşteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bitang geeft een lange en hoge pass. Scamă probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Corpodean de bal onder controle te krijgen. Iacomi is nu in balbezit. Iacomi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Daar is Petre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şerbănescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atanasiu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ploeşteanu schiet op doel. Calu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Atanasiu geeft de bal voor. Inworp. Scamă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. László rent richting de bal. László geeft de bal voor. Tâlvan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Corpodean is nu in balbezit. Corpodean passt de bal in één keer door. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sierra Nevada 57%, F.C. Atletico Galati 43%.
Sierra Nevada - F.C. Atletico Galati 1:0

48e minuut.
Iacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corpodean. Iacomi raakt geblesseerd tijdens het duel. László wilt de vrije trap nemen. Mătăsaru probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ploeşteanu is nu in balbezit. Ploeşteanu passt de bal in één keer door. Dodos probeert naar een medespeler te passen. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sierra Nevada - F.C. Atletico Galati 2:0

86e minuut.
Tilea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc is nu in balbezit. Nicoliţă maakt een afschuwelijke overtreding. Nicoliţă krijgt een gele kaart. Mihliuc raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sierra Nevada 36%, F.C. Atletico Galati 64%.
Sierra Nevada - F.C. Atletico Galati 2:0