Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steaua_Turnu lazzio
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


20e minuut.
Cârstoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stroe krijgt een gele kaart. Duru raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Duru neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Obrejan geeft de bal voor. Catalan kopt de bal weg. Catalan is nu in balbezit. Catalan draait met de bal, schiet en ... Peneş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Micu passt de bal zonder na te denken. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muscă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_Turnu 42%, lazzio 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua_Turnu - lazzio 0:0

52e minuut.
Duru verovert de bal door een tackle van achteren. Duru passt de bal zonder na te denken. Mărgăritescu rent richting de bal. Mărgăritescu draait met de bal, schiet en ... Hristodorescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_Turnu - lazzio 0:1

56e minuut.
Muscă kopt de bal weg. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă maakt een afschuwelijke overtreding. Muscă krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

73e minuut.
Homoţescu rent richting de bal. Homoţescu geeft een lange en hoge pass. Decebal controleert de bal met de borst. Catalan is nu in balbezit. Catalan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Micu met de inworp. Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerie met een sublieme pass. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua_Turnu - lazzio 0:2

90e minuut.
Catalan met een sublieme pass. Cetină is nu in balbezit. Mărgăritescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cetină moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cetină kan niet meer verder spelen. Mărăcine komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua_Turnu 43%, lazzio 57%.
Steaua_Turnu - lazzio 0:2