Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Iasi xhjm99
muie Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


10e minuut.
Gamoneda rent richting de bal. Gamoneda draait met de bal, schiet en ... Cervinski heeft problemen om de bal te vangen. Gamoneda rent richting de bal. Gamoneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gamoneda is nu in balbezit. Gamoneda passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Torov de bal. Óvári rent richting de bal. Óvári draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - xhjm99 1:0

29e minuut.
Coporan is nu in balbezit. Coporan speelt de bal door. Klungelig pakt Sułowski de bal. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu draait met de bal, schiet en ... Mihliuc bokst de bal weg.

32e minuut.
Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionati onderschept slim de pass. Simionati speelt de bal door. Gamoneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Andrieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Óvári verovert de bal door een tackle van achteren. Óvári passt de bal zonder na te denken. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 56%, xhjm99 44%.
Fotbal Club Iasi - xhjm99 1:0

47e minuut.
Árva met een snelle inworp. Vrabie bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrabie passt de bal zonder na te denken. Gamoneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Abegglen onderschept slim de pass. Abegglen passt de bal zonder na te denken. Óvári probeert naar een medespeler te passen. Torov is nu in balbezit. Torov haalt uit met een fantastische trap. Danciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Jerpelea begaat een overtreding. Butucea raakt geblesseerd tijdens het duel. Butucea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lung geeft de bal voor. Inworp. Butucea met de inworp. Vrabie geeft een lange en hoge pass. Torov maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mălăiescu probeert de bal met de borst te controleren. Mălăiescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Butucea de bal. Olăroiu rent richting de bal. Olăroiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 45%, xhjm99 55%.
Fotbal Club Iasi - xhjm99 1:0