Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xhjm99 Fotbal Club Iasi
Normal Tactiek muie
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 35.2
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Alexa verovert de bal door een tackle van achteren. Alexa geeft een lange en hoge pass. Sánchez Aguiar kopt de bal weg. Hirsch rent richting de bal. Hirsch haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hirsch is nu in balbezit. Hirsch passt de bal zonder na te denken. Torov is nu in balbezit. Torov schiet op doel. Danciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:1

16e minuut.
Torov rent richting de bal. Lung begaat een overtreding. Torov raakt geblesseerd tijdens het duel. Sánchez Aguiar met een snel genomen vrije trap. Hirsch maakt een snoekduik en kopt de bal. Danciu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dojaś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Andrieş de bal. Sánchez Aguiar rent richting de bal. Hirsch rent richting de bal. Hirsch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Abegglen is nu in balbezit. Abegglen passt de bal met de wreef. Torov is nu in balbezit. Torov haalt uit met een fantastische trap. Danciu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xhjm99 61%, Fotbal Club Iasi 39%.
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:2

52e minuut.
Abegglen passt de bal in één keer door. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrieş is nu in balbezit. Torov verovert de bal door een tackle van achteren. Torov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:3

57e minuut.
Danciu trapt de bal weg van het doel. Sánchez Aguiar is nu in balbezit. Sánchez Aguiar met een sublieme pass. Torov rent richting de bal. Torov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś geeft een lange en hoge pass. Priceputu is nu in balbezit. Torov onderschept slim de pass. Torov draait met de bal, schiet en ... Danciu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:4

64e minuut.
Daar is Sánchez Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Aguiar geeft een hoge lob. Hirsch rent richting de bal. Hirsch haalt uit met een fantastische trap. Danciu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Frousos komt het veld opgelopen. Demli komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sánchez Aguiar met een sublieme pass. Hirsch rent richting de bal. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsch schiet op doel. Danciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Danciu speelt de bal door. Frousos kopt de bal weg. Sánchez Aguiar heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Aguiar geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:5

75e minuut.
Sánchez Aguiar rent richting de bal. Sánchez Aguiar speelt de bal door. Torov rent richting de bal. Torov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:6

76e minuut.
Gamoneda komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Andrieş verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Aguiar rent richting de bal. Sánchez Aguiar passt de bal zonder na te denken. Gamoneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:7

82e minuut.
Gamoneda rent richting de bal. Sánchez Aguiar is nu in balbezit. Sánchez Aguiar speelt de bal door. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gamoneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda draait met de bal, schiet en ... Danciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Frousos passt de bal in één keer door. Demli is nu in balbezit. Demli geeft de bal voor. Gamoneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jerpelea de bal. Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xhjm99 74%, Fotbal Club Iasi 26%.
xhjm99 - Fotbal Club Iasi 0:8