Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vlad2003 Olimpia SM
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Balaci is nu in balbezit. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Răduleţ probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Puchici de bal. Oancea kopt de bal weg. Bogos is nu in balbezit. Balaci onderschept slim de pass. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Oancea is nu in balbezit. Răduleţ verovert de bal door een tackle van achteren. Gheorghiu geeft de bal voor. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Ungureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Birnicu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stolojan komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Diculescu passt de bal in één keer door. Răduleţ rent richting de bal. Oancea onderschept slim de pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vlad2003 56%, Olimpia SM 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vlad2003 - Olimpia SM 0:0

51e minuut.
Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Diculescu rent richting de bal. Balaci onderschept slim de pass. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Răduleţ passt de bal in één keer door. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Oancea is nu in balbezit. Oancea speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter verovert de bal door een tackle van achteren. Lefter probeert naar een medespeler te passen. Ciobănescu is nu in balbezit. Ciobănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Gheorghiu geeft de bal voor. Teodorovici is nu in balbezit. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lefter de bal onder controle te krijgen. Ungureanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oancea rent richting de bal. Oancea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cârstea zijn tegenspeler op de grond. Cârstea krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Cârstea speelt de bal door. Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Crăcilă speelt de bal door. Ciobănescu rent richting de bal. Ciobănescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vlad2003 - Olimpia SM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vlad2003 42%, Olimpia SM 58%.
vlad2003 - Olimpia SM 0:1