Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RANGA Fc Rupete
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Butucea geeft een hoge lob. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu schiet op doel. Vărzaru probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Turtă met een snelle inworp. Bratu rent richting de bal. Bratu geeft de bal voor. Dobrinescu rent richting de bal. Dobrinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ştrulă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu onderschept slim de pass. Dobrinescu geeft een lange en hoge pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RANGA - Fc Rupete 0:1

33e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Butucea geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Sidea de bal onder controle te krijgen. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RANGA 66%, Fc Rupete 34%.
FC RANGA - Fc Rupete 0:1

47e minuut.
Păltânea geeft een hoge lob. Sidea kopt de bal weg. Căldăraru is nu in balbezit. Hanganu verovert de bal door een tackle van achteren. Hanganu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu probeert naar een medespeler te passen. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap. Sidea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştrulă speelt de bal door. Catinca rent richting de bal. Obositu onderschept slim de pass. Obositu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Prodan passt de bal in één keer door. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu speelt de bal door. Caloghiru kan de bal niet met de borst controleren. Caloghiru schiet op doel. Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC RANGA - Fc Rupete 1:1

81e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caloghiru onderschept slim de pass. Caloghiru probeert naar een medespeler te passen. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu draait met de bal, schiet en ... Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RANGA 40%, Fc Rupete 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RANGA - Fc Rupete 1:1