Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rupete F.c. Soccer Team Ro
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


4e minuut.
Marcel geeft een lange en hoge pass. Catinca bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş onderschept slim de pass. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cristescu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutuc met de inworp. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - F.c. Soccer Team Ro 1:0

12e minuut.
Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Păltânea bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş onderschept slim de pass. Măcriş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Văduva met een harde bal richting middenveld. Dobrinescu kopt de bal weg. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bucurică de bal onder controle te krijgen. Văduva bokst de bal weg. Văduva probeert naar een medespeler te passen. Sârbu speelt de bal door. Bratu heeft problemen om de bal te vangen. Bratu geeft een lange en hoge pass. Văduva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Movilescu passt de bal met de wreef. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu schiet op doel. Catinca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Rupete - F.c. Soccer Team Ro 1:1

25e minuut.
Vezeanu onderschept slim de pass. Vezeanu speelt de bal door. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu schiet op doel. Crăcilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - F.c. Soccer Team Ro 1:2

32e minuut.
Avrigeanu met een sublieme pass. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu passt de bal in één keer door. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rupete 48%, F.c. Soccer Team Ro 52%.
Fc Rupete - F.c. Soccer Team Ro 1:2

47e minuut.
Avrigeanu passt de bal zonder na te denken. Măcriş is nu in balbezit. Rădulescu is nu in balbezit. Rădulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - F.c. Soccer Team Ro 1:3

65e minuut.
Turtă met de inworp. Sârbu rent richting de bal. Sârbu speelt de bal door. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - F.c. Soccer Team Ro 2:3

72e minuut.
Cristescu heeft problemen om de bal te vangen. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu passt de bal in één keer door. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş schiet op doel. Văduva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu passt de bal zonder na te denken. Sârbu rent richting de bal. Sârbu geeft een hoge lob. Lăcătuş maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Sârbu kopt de bal weg. Movilescu heeft problemen om de bal te vangen. Lăcătuş is nu in balbezit. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Movilescu passt de bal in één keer door. Cristescu is nu in balbezit. Bratu begaat een overtreding. Cristescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cristescu kan niet meer verder spelen. Diaconu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rupete 49%, F.c. Soccer Team Ro 51%.
Fc Rupete - F.c. Soccer Team Ro 2:3