Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Iasi FC RANGA
muie Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten poor
average Passen hopeless
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Gamoneda probeert de bal aan de voet te houden. Sánchez Aguiar rent richting de bal. Sánchez Aguiar passt de bal zonder na te denken. Torov is nu in balbezit. Torov draait met de bal, schiet en ... Ninoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Sánchez Aguiar rent richting de bal. Sánchez Aguiar met een sublieme pass. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ivaldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaldi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Obositu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luchian legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mihliuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mihail bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś verovert de bal door een tackle van achteren. Dojaś speelt de bal door. Torov rent richting de bal. Torov draait met de bal, schiet en ... Ninoiu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 32%, FC RANGA 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fotbal Club Iasi - FC RANGA 0:0

49e minuut.
Prodan kopt de bal weg. Daar is Árva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian is nu in balbezit. Luchian draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Abegglen passt de bal zonder na te denken. Sánchez Aguiar is nu in balbezit. Sánchez Aguiar met een sublieme pass. Gamoneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - FC RANGA 1:0

54e minuut.
Sánchez Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Aguiar speelt de bal door. Torov is nu in balbezit. Torov haalt uit met een fantastische trap. Sidea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ninoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Sidea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vervoort met een snelle inworp. Torov kan de bal niet met de borst controleren. Torov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vărzaru verovert de bal door een tackle van achteren. Vărzaru geeft de bal voor. Árva is nu in balbezit. Árva geeft de bal voor. Torov springt en kopt de bal. Ninoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frousos komt het veld opgelopen. Demli komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sánchez Aguiar met een sublieme pass. Abegglen speelt de bal door. Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar schiet op doel. Sidea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - FC RANGA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 42%, FC RANGA 58%.
Fotbal Club Iasi - FC RANGA 2:0