Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rupete Fotbal Club Iasi
Normal Tactiek muie
47% Balbezit 53%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17 gemiddelde waardering 31.6
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Grecu kopt de bal weg. Daar is Lăcătuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivaldi probeert naar een medespeler te passen. Dojaś rent richting de bal. Dojaś passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Hirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Păltânea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hirsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sánchez Aguiar neemt zijn aanloop. Crăcilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - Fotbal Club Iasi 0:1

7e minuut.
Dojaś probeert naar een medespeler te passen. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu begaat een overtreding. Dobrinescu krijgt een gele kaart. Hirsch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sánchez Aguiar komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - Fotbal Club Iasi 0:2

9e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Butucea geeft een lange en hoge pass. Lăcătuş rent richting de bal. Grecu rent richting de bal. Grecu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Butucea is nu in balbezit. Butucea geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dojaś met de inworp. Sánchez Aguiar geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ivaldi met een sublieme pass. Klungelig pakt Hirsch de bal. Hirsch passt de bal met de wreef. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Catinca is nu in balbezit. Catinca passt de bal met de wreef. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crăcilă trapt de bal weg van het doel. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Abegglen rent richting de bal. Abegglen passt de bal met de wreef. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch schiet op doel. Crăcilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - Fotbal Club Iasi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rupete 69%, Fotbal Club Iasi 31%.
Fc Rupete - Fotbal Club Iasi 0:3

48e minuut.
Sánchez Aguiar verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Torov rent richting de bal. Daar is Hirsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirsch schiet op doel. Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov draait met de bal, schiet en ... Crăcilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - Fotbal Club Iasi 0:4

54e minuut.
Dobrinescu heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar probeert naar een medespeler te passen. Torov rent richting de bal. Torov passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - Fotbal Club Iasi 0:5

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Frousos komt het veld opgelopen. Gamoneda komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Gamoneda rent richting de bal. Gamoneda haalt uit met een fantastische trap. Păltânea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torov is nu in balbezit. Torov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dojaś met een sublieme pass. Sánchez Aguiar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Aguiar passt de bal met de wreef. Gamoneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamoneda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rupete 74%, Fotbal Club Iasi 26%.
Fc Rupete - Fotbal Club Iasi 0:5