Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RANGA xhjm99
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Klungelig pakt Obositu de bal. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian rent richting de bal. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Jerpelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerpelea met een sublieme pass. Coporan speelt de bal door. Bordeanu rent richting de bal. Bordeanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan geeft de bal voor. Klungelig pakt Lazăr de bal. Coporan bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu speelt de bal door. Obositu rent richting de bal. Obositu schiet op doel. Luchian probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sidea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coporan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazăr is nu in balbezit. Lazăr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Danciu niet meer kan verder spelen. Mihliuc komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RANGA 46%, xhjm99 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RANGA - xhjm99 0:0

68e minuut.
Lazăr verovert de bal door een tackle van achteren. Lazăr met een sublieme pass. Vărzaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Bordeanu draait met de bal, schiet en ... Ninoiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RANGA - xhjm99 0:1

71e minuut.
Luchian rent richting de bal. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerpelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu onderschept slim de pass. Obositu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Căldăraru passt de bal in één keer door. Prodan rent richting de bal. Alexa bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodan onderschept slim de pass. Prodan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bordeanu passt de bal zonder na te denken. Vărzaru is nu in balbezit. Bordeanu onderschept slim de pass. Bordeanu schiet op doel. Sidea probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RANGA - xhjm99 0:2

89e minuut.
Mălăiescu passt de bal in één keer door. Andrieş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luchian. Luchian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RANGA 51%, xhjm99 49%.
FC RANGA - xhjm99 0:2