Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vlad2003 FC RANGA
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu is nu in balbezit. Obositu haalt uit met een fantastische trap. Geană probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sidea trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Luchian passt de bal zonder na te denken. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Godri zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Godri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

19e minuut.
Obositu raakt geblesseerd tijdens het duel. Căldăraru met een snel genomen vrije trap. Prodan rent richting de bal. Prodan geeft een lange en hoge pass. Obositu maakt een snoekduik en kopt de bal. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Birnicu de bal. Ştrulă is nu in balbezit. Ştrulă geeft een hoge lob. Prodan is nu in balbezit. Prodan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vlad2003 56%, FC RANGA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vlad2003 - FC RANGA 0:0

49e minuut.
Puchici verovert de bal door een tackle van achteren. Puchici probeert naar een medespeler te passen. Oancea is nu in balbezit. Dobrescu is nu in balbezit. Dobrescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Havriciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vlad2003 - FC RANGA 0:1

56e minuut.
Dobrescu heeft problemen om de bal te vangen. Dobrescu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Luchian de bal. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Havriciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vlad2003 - FC RANGA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vlad2003 64%, FC RANGA 36%.
vlad2003 - FC RANGA 0:2