Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vlad2003 Fc Rupete
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Vintilă rent richting de bal. Hanganu rent richting de bal. Gheorghiu maakt een afschuwelijke overtreding. Hanganu moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Hanganu kan niet meer verder spelen. Grecu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Grecu verovert de bal door een tackle van achteren. Grecu speelt de bal door. Vintilă geeft een hoge lob. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Oancea verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Crăcilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vlad2003 - Fc Rupete 1:0

41e minuut.
Dobrinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu passt de bal met de wreef. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vlad2003 65%, Fc Rupete 35%.
vlad2003 - Fc Rupete 1:0

48e minuut.
Butucea onderschept slim de pass. Butucea speelt de bal door. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu rent richting de bal. Grecu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dobrinescu is nu in balbezit. Dobrinescu geeft een hoge lob. Grecu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vlad2003 - Fc Rupete 1:1

59e minuut.
Muntean geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutuc met een snelle inworp. Grecu rent richting de bal. Grecu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Butucea geeft de bal voor. Inworp. Teodorovici zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oancea rent richting de bal. Oancea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
vlad2003 - Fc Rupete 2:1

70e minuut.
Dobrinescu speelt de bal door. Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vintilă. Vintilă krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Puchici bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrinescu geeft de bal voor. Lăcătuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vlad2003 - Fc Rupete 2:2

83e minuut.
Catinca trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Dobrinescu de bal. Oancea is nu in balbezit. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Butucea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodorovici met een snelle inworp. Oancea heeft problemen om de bal te vangen. Oancea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Gheorghiu met een sublieme pass. Vintilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Vintilă passt de bal met de wreef. Oancea rent richting de bal. Oancea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vlad2003 51%, Fc Rupete 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
vlad2003 - Fc Rupete 2:2