Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Rupete vlad2003
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Grecu onderschept slim de pass. Grecu met een sublieme pass. Dobrinescu rent richting de bal. Balaci onderschept slim de pass. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Oancea verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea speelt de bal door. Grecu met een sublieme pass. Lăcătuş is nu in balbezit. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Oancea rent richting de bal. Dobrinescu onderschept slim de pass. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Păltânea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rupete - vlad2003 0:1

14e minuut.
Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Oancea rent richting de bal. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dobrinescu de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puchici kopt de bal weg. Klungelig pakt Dobrinescu de bal. Oancea begaat een overtreding. Oancea krijgt een gele kaart. Dobrinescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dobrinescu kan niet meer verder spelen. Sofian komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Grecu speelt de bal door. Turtă is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gheorghiu. Gheorghiu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Lăcătuş passt de bal in één keer door. Muntean rent richting de bal. Lutuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lutuc krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Puchici heeft problemen om de bal te vangen. Grecu onderschept slim de pass. Grecu met een sublieme pass. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lăcătuş rent richting de bal. Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăcătuş verovert de bal door een tackle van achteren. Lăcătuş haalt uit met een fantastische trap. Dobrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rupete 54%, vlad2003 46%.
Fc Rupete - vlad2003 0:1

52e minuut.
Gheorghiu rent richting de bal. Gheorghiu geeft de bal voor. Catinca rent richting de bal. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Lutuc speelt de bal door. Vintilă rent richting de bal. Vintilă met een sublieme pass. Lăcătuş rent richting de bal. Lăcătuş schiet op doel. De bal raakt de paal. Havriciuc bokst de bal weg.

69e minuut.
Gheorghiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu onderschept slim de pass. Grecu probeert naar een medespeler te passen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. Crăcilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rupete 60%, vlad2003 40%.
Fc Rupete - vlad2003 0:1