Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC RANGA Olimpia SM
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Klungelig pakt Ştrulă de bal. Ştrulă geeft de bal voor. Klungelig pakt Lefter de bal. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Cârstea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ichim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obositu is nu in balbezit. Obositu draait met de bal, schiet en ... Ungureanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crăcilă met een snelle inworp. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Sidea probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Bogos rent richting de bal. Bogos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ştrulă met de inworp. Luchian geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lefter bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefter geeft de bal voor. Sidea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobănescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RANGA 37%, Olimpia SM 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RANGA - Olimpia SM 0:0

78e minuut.
Mihail met een snelle inworp. Luchian rent richting de bal. Luchian passt de bal zonder na te denken. Obositu bereikt de bal nog maar net als eerste. Obositu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RANGA 34%, Olimpia SM 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC RANGA - Olimpia SM 0:0