Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fotbal Club Iasi F.c. Soccer Team Ro
muie Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten poor
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Hirsch probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sánchez Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Aguiar passt de bal zonder na te denken. Torov is nu in balbezit. Torov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cristescu is nu in balbezit. Sánchez Aguiar onderschept slim de pass. Sánchez Aguiar passt de bal met de wreef. Hirsch heeft problemen om de bal te vangen. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Văduva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Soare geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vervoort met de inworp. Sánchez Aguiar is nu in balbezit. Sánchez Aguiar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - F.c. Soccer Team Ro 1:0

41e minuut.
Cristescu rent richting de bal. Hirsch verovert de bal door een tackle van achteren. Hirsch passt de bal in één keer door. Torov bereikt de bal nog maar net als eerste. Torov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 30%, F.c. Soccer Team Ro 70%.
Fotbal Club Iasi - F.c. Soccer Team Ro 1:0

52e minuut.
Vervoort geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Soare de bal onder controle te krijgen. Hirsch is nu in balbezit. Hirsch draait met de bal, schiet en ... Văduva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - F.c. Soccer Team Ro 2:0

60e minuut.
Vervoort verovert de bal door een tackle van achteren. Vervoort speelt de bal door. Torov rent richting de bal. Torov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fotbal Club Iasi - F.c. Soccer Team Ro 3:0

61e minuut.
Demli komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Frousos komt het veld opgelopen. Gamoneda komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Daar is Marcel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcel met een sublieme pass. Sánchez Aguiar speelt de bal door. Gamoneda is nu in balbezit. Gamoneda draait met de bal, schiet en ... Văduva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Sánchez Aguiar rent richting de bal. Sánchez Aguiar passt de bal met de wreef. Vezeanu rent richting de bal. Hirsch onderschept slim de pass. Hirsch geeft een lange en hoge pass. Văduva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fotbal Club Iasi 33%, F.c. Soccer Team Ro 67%.
Fotbal Club Iasi - F.c. Soccer Team Ro 3:0