Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daisy FCSB a me
Daisy Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.8 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Marin rent richting de bal. Socik verovert de bal door een tackle van achteren. Socik geeft de bal voor. Sawala rent richting de bal. Sawala schiet op doel. Cinpoeru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Milosteanu geeft de bal voor. Inworp. Kınay met een snelle inworp. Sawala controleert de bal met de borst. Sawala haalt uit met een fantastische trap. Cinpoeru bokst de bal weg. Socik bereikt de bal nog maar net als eerste. Socik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daisy - FCSB a me 1:0

15e minuut.
Moisescu passt de bal in één keer door. Băcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śliwa. Śliwa krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Kınay passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rogozneanu de bal. Śliwa begaat een overtreding. Śliwa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

36e minuut.
Jackowski geeft een hoge lob. Socik rent richting de bal. Socik probeert naar een medespeler te passen. Sawala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Băluş is nu in balbezit. Kınay verovert de bal door een tackle van achteren. Kınay passt de bal zonder na te denken. Socik is nu in balbezit. Socik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Milosteanu met een harde bal richting middenveld. Daar is Jackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawala rent richting de bal. Sawala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daisy - FCSB a me 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daisy 55%, FCSB a me 45%.
Daisy - FCSB a me 2:0

58e minuut.
Sawala is nu in balbezit. Sawala passt de bal zonder na te denken. Socik bereikt de bal nog maar net als eerste. Socik draait met de bal, schiet en ... Cinpoeru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daisy - FCSB a me 3:0

69e minuut.
Basarabeanu geeft de bal voor. Botezatu is nu in balbezit. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Daisy - FCSB a me 4:0

71e minuut.
Kınay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sawala heeft problemen om de bal te vangen. Milosteanu rent richting de bal. Sawala verovert de bal door een tackle van achteren. Sawala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jackowski geeft een lange en hoge pass. Socik bereikt de bal nog maar net als eerste. Socik geeft een hoge lob. Sawala rent richting de bal. Sawala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Sawala is nu in balbezit. Sawala passt de bal met de wreef. Socik bereikt de bal nog maar net als eerste. Socik draait met de bal, schiet en ... Cinpoeru maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jackowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Băcilă rent richting de bal. Jackowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jackowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daisy 41%, FCSB a me 59%.
Daisy - FCSB a me 4:0