Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Acadele Team The Dream Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Craioveanu heeft problemen om de bal te vangen. Banciu is nu in balbezit. Banciu passt de bal in één keer door. Rusoiu rent richting de bal. Rusoiu draait met de bal, schiet en ... Geantă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rusoiu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Acadele Team - The Dream Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acadele Team 42%, The Dream Team 58%.
Acadele Team - The Dream Team 1:0

47e minuut.
Lemnaru kopt de bal weg. Klungelig pakt Banciu de bal. Neaga is nu in balbezit. Neaga geeft een hoge lob. Craioveanu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Boca is nu in balbezit. Boca geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rusoiu de bal onder controle te krijgen. Banciu is nu in balbezit. Banciu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Spârlea met een sublieme pass. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu is nu in balbezit. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Spârlea kopt de bal weg. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mărgăritescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Honceriu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Banciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Banciu geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Acadele Team 41%, The Dream Team 59%.
Acadele Team - The Dream Team 1:0