Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G4 Vulcan Faur 4
New Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.8 gemiddelde waardering 22.5
goed Schieten zwak
matig Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Postelnicu rent richting de bal. Pitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. Aldea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Durleci is nu in balbezit. Durleci passt de bal met de wreef. Daar is Creţescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu schiet op doel. Aldea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Rotariu onderschept slim de pass. Mara is nu in balbezit. Mara speelt de bal door. Băsescu is nu in balbezit. Băsescu draait met de bal, schiet en ... Aldea bokst de bal weg.

15e minuut.
Mara speelt de bal door. Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băsescu met een sublieme pass. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dvornic met de inworp. Ştefan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ştefan passt de bal zonder na te denken. Băsescu rent richting de bal. Băsescu haalt uit met een fantastische trap. Aldea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Lupeş geeft de bal voor. Rotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotariu probeert naar een medespeler te passen. Postelnicu rent richting de bal. Postelnicu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duru met een snelle inworp. Durleci speelt de bal door. Băsescu rent richting de bal. Băsescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ştefan probeert naar een medespeler te passen. Pitu is nu in balbezit. Pitu passt de bal met de wreef. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 26%, Faur 4 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G4 Vulcan - Faur 4 0:0

57e minuut.
Mara probeert naar een medespeler te passen. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Creţescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu onderschept slim de pass. Postelnicu schiet op doel. Aldea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Dvornic geeft de bal voor. Mara kopt de bal weg. Durleci probeert naar een medespeler te passen. Creţescu met een sublieme pass. Aldea heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
G4 Vulcan - Faur 4 1:0

72e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Lupeş is nu in balbezit. Lupeş geeft een hoge lob. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lupeş is nu in balbezit. Ştefan verovert de bal door een tackle van achteren. Ştefan geeft een lange en hoge pass. Postelnicu is nu in balbezit. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. Aldea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Ştefan is nu in balbezit. Ştefan passt de bal in één keer door. Durleci speelt de bal door. Postelnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Postelnicu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G4 Vulcan 22%, Faur 4 78%.
G4 Vulcan - Faur 4 1:0