Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
houkh As Avantul Bobda
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Postoacă rent richting de bal. Ţugurlan is nu in balbezit. Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Isar is nu in balbezit. Isar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houkh 42%, As Avantul Bobda 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
houkh - As Avantul Bobda 0:0

47e minuut.
Bălăşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlan verovert de bal door een tackle van achteren. Burlan probeert naar een medespeler te passen. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafidă passt de bal met de wreef. Bohălţeanu rent richting de bal. Bohălţeanu draait met de bal, schiet en ... Bălăşoiu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Bărnuţiu rent richting de bal. Dodrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Paganel is nu in balbezit. Paganel geeft een lange en hoge pass. Dodrescu kopt de bal weg. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan haalt uit met een fantastische trap. Velcea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Velcu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sucală komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Sucală heeft problemen om de bal te vangen. Gâlcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlcă met een sublieme pass. Bohălţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohălţeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: houkh 32%, As Avantul Bobda 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
houkh - As Avantul Bobda 0:0