Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletic Mihailesti A.S. Vulturii Lugojel
Normal Tactiek Campionat
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Pintilie rent richting de bal. Klungelig pakt Truie de bal. Pintilie rent richting de bal. Daar is Pintilie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pintilie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloboc maakt een afschuwelijke overtreding. Pintilie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gostin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pintilie de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Mihailesti - A.S. Vulturii Lugojel 1:0

36e minuut.
Madincea onderschept slim de pass. Madincea speelt de bal door. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. Dobrilă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Madincea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Popescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Mihailesti 44%, A.S. Vulturii Lugojel 56%.
Atletic Mihailesti - A.S. Vulturii Lugojel 1:0

47e minuut.
Marian is nu in balbezit. Marian probeert naar een medespeler te passen. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Judele geeft een hoge lob. Peţeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Ciuchină rent richting de bal. Anghelinii rent richting de bal. Ciuchină onderschept slim de pass. Grădean rent richting de bal. Grădean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gostin bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gostin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gostin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Anghelinii verovert de bal door een tackle van achteren. Anghelinii met een sublieme pass. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie schiet op doel. Popescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletic Mihailesti - A.S. Vulturii Lugojel 2:0

72e minuut.
Anghelinii met een snelle inworp. Marian bereikt de bal nog maar net als eerste. Marian geeft de bal voor. Daar is Anghelinii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anghelinii geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Anghelinii passt de bal in één keer door. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie probeert naar een medespeler te passen. Pintilie is nu in balbezit. Pintilie haalt uit met een fantastische trap. Popescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Varjan probeert naar een medespeler te passen. Truie bereikt de bal nog maar net als eerste. Truie geeft de bal voor. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Varjan rent richting de bal. Varjan speelt de bal door. Vişoianu met een sublieme pass. Pintilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie schiet op doel. Popescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletic Mihailesti 50%, A.S. Vulturii Lugojel 50%.
Atletic Mihailesti - A.S. Vulturii Lugojel 2:0